top of page

Güzel Sanatlara Hazırlık

Güncelleme tarihi: 31 Ağu 2023

Yazı, sanatın figüratif olma yönünde evrimleşmesine büyük oranda hizmet etmiştir; çünkü yazı insanlara göstergelerin dış dünyayı yalnızca göstermek için değil, aynı zamanda onu yorumlamak için de kullanılabileceğini öğretmiştir. Bu nedenle sanat hem varlıklarla iletişim kurabilme, hem de resmetme yoluyla ona sahip olmaktır.

güzel sanatlara hazırlık

Bu istenci mesleği ve hayatının en önemli parçası yapmak isteyen gençlerin en büyük yardımcısıysa İSTANBUL BSA.


Güzel Sanatlara Hazırlık programımız Türkiye ve yurtdışında yer alan tüm üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri ile güzel sanatlar liseleri sınavları, sözlü görüşmeleri ve portfolyo talepleri düşünülerek deneyimli eğitim kadromuz ile sizin ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlandı.​

​BU PROGRAMLARIN TÜMÜNDE: • Karakalem tekniğinde sınavlarda ihtiyacınız olacak temel bilgiler:

Oran

Yerleştirme

Perspektif

Ton

Plan

Işık-Gölge

İnsan Anatomisi

Sketching

İç Mekan - Dış Mekan

Doku ve Kompozisyon derslerini alabileceksiniz. • Suluboya, Kuru Boya (Aquarel), Pastel Boya Tekniklerinde çalışmalar yapabilecek çizim dosyanızı zenginleştirebileceksiniz. • Kültür dersleri ile sınavlarda çıkan genel kültür testleri sorularına hazırlanabileceksiniz. Bu dersler için Sanat Tarihi, Sanatçı ve Sanat Eseri İncelemeleri, Önerilen Kitap/Film Listeleri ve Takip Edilmesi Gereken Temel Kaynakça eğitmenlerimiz tarafından sizlerle paylaşılacaktır. Bu sayede tüm bölümlerin sınavlarına hazır olabileceksiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page