top of page

Harika Bir Portfolyo İçin İpuçları

Güncelleme tarihi: 31 Ağu 2023

Sağlam bir grafik tasarım portföyü, profesyonel başarıya giden biletinizdir. Bu sizin kartvizitiniz ve tüm kapıları açan anahtarınızdır. Müşterilerinizin hayran kalacağı bir grafik tasarım portfolyosunu nasıl oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır.


portfolyo hazırlık

Portfolyo, bir mülakata getirebileceğiniz, olası bir işverene gönderebileceğiniz ve hatta çevrimiçi olarak paylaşabileceğiniz bir iş örnekleri koleksiyonudur. Bir tasarım portföyü kaç çalışma örneği içermelidir? Bu zor bir soru, ancak fiziksel bir portfolyo en az 20 sayfa ve çevrimiçi bir alan için en az 30 örneği içermeli.


Harika bir grafik tasarım portfolyosu oluşturmak için kişiliğinizi sergileyin, sürece odaklanın, yazımınızı kontrol edin ve eleştiri isteyin. Portföy durgun bir şey değildir. Aslında, sizin yaptığınız gibi gelişen canlı bir varlık gibidir. Daha fazla deneyim kazandıkça, portföyünüzü yapmak istediğiniz işi daha fazla yansıtacak şekilde güncelleyin.


garafik tasarım ve animasyon bölümü

Portfolyonuz yeni ve özenle seçilmiş bir his uyandırmalıdır. İyi uygulanırsa, potansiyel müşteriler veya işverenler bir kişi ve bir profesyonel olarak kim olduğunuza dair güçlü bir fikir edinecek ve işiniz gerçekten kolaylaşacaktır.




Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page